Košarica

MaderoKit © Copyright 2021 - Vse pravice pridržane.

Sedaj imaš možnost, da si priskrbiš set za anticelulitno masažo - maderoterapijo
po super znižani ceni, kot je še nismo imeli!

Ampak zaradi nizke zaloge in omejene dobave lesa, lahko po tej ceni prodamo le 20 kompletov! 😲

 

BLACK FRIDAY PAKET:
MaderoKit® + WRAP IT GLINA

Predstavljamo ti popoln komplet, ki ti bo pomagal pri odstranitvi celulita in učvrstitvi telesa, sestavljen iz lesenih valjčkov, kot jih uporabljajo v salonih, anticelulitnega olja in video predstavitve za učinkovito uporabo kompleta.

MaderoKit vsebuje:

  • 👉🏻 4-delnega PREMIUM seta valjčkov iz bukovega lesa - Narejeni v Sloveniji!
  • 👉🏻 Masažno anti-celulitno mandljevo olje (50ml)
  • 👉🏻 Video predstavitve o maderoterapiji
  • 👉🏻 Video tečaji za uporabo maderoterapije na različnih delih telesa
  • 👉🏻 DARILO - prenosljiva torba za shranjevanje valjčkov
  • 👉🏻 DARILO - priročnik (48 strani) priznanega slovenskega osebnega trenerja o prehrani in vadbi od doma
  • 👉🏻 DARILO - WRAP IT anticelulitna glinena obloga za stegna

 

ZALOGA! Na voljo le še: 0 komplet od 20 kompletov!

Cena: 167,9 119 eur

+ BREZPLAČNA DOSTAVA
ob plačilu po predračunu, preko PayPala ali s karticami.

100% naravno in učinkovito

Maderoterapija je starodavna oblika anticelulitne masaže, katero izvajamo s posebnimi lesenimi pripomočki – kot so valjčki in lopatice. Z pravilno tehniko intenzivnih pritiskov z lesenimi pripomočki na področja, kjer se nahajajo maščobne obloge, lahko dosežemo odpravo celulita in preoblikovanje telesa.

Medtem ko za nobeno stvar v "beauty" kategoriji ne moremo 100% garantirati da deluje, je to pri maderoterapiji povsem drugače. Namreč znanstveno dokazano je, da se z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijajo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke. Iz maščobne celice se sprosti maščoba, ki zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, kateri postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešena limfna drenaža, zaradi česar se videz tkiva izboljša.

Enostavna razlaga: Zaradi pritiska se celulit razbije in zato postane ta predel bolj gladek.

Zaradi svojega učinkovitega delovanja in hitrih rezultatov je Maderoterapija v zadnjih letih postala ena izmed najbolj priljubljenih storitev v lepotnih salonih. Edina njena slabost pa je prav cena, saj se cena enega tretmaja giblje med 25 in 35 eur, zaželjeno pa je vsaj 10-15 tretmajev.

Prav zaradi visoke cene te storitve v salonih je nastal MaderoKit - kjer si lahko maderoterapijo izvajate neomejeno in za vedno, ter za desetino cene kot bi za to storitev plačali v salonu!

MaderoKit niso samo valjčki.

MaderoKit je celota za uspešno odpravljanje celulita z maderoterapijo kar od doma!

Za uspeh je pomembna prava tehnika gibov! Zato smo v MaderoKit vključili tudi video vaje in opise za pravilno izvajanje maderoterapija na stegnih, zadnjici, rokah in  trebuhu. V primeru vprašanj pa dobite iz naše strani tudi vso podporo.

Do našega uporabniškega vmesnika lahko dostopate iz svojega mobilnega telefona, tablice ali računalnika!

Z MaderoKit-om prejmete vse, da boste lahko z maderoterapijo začeli kar takoj.

 

Mnenja strank

Začni s spremembo tudi ti!

FAQ

Vse je že v paketu - valjčki, olje in navodila. Dodatno potrebujete le še povezavo do interneta in napravo (računalnik, mobilni telefon) za ogled video vodičev. Ob nakupu vam pošljemo tudi dostop do vašega uporabniškega računa, kjer boste lahko dostopali do vseh video vsebin.

Napredek je odvisen od osebe same. Odvisno je tako od dela telesa, tipa in količine maščobe, rednosti izvajanja tretmaja kot tudi načina izvedbe tretmaja. Ampak v povprečju so manjše spremembe vidne po petem tretmaju, večje pa po desetem.

Tudi tukaj je odvisno od dela telesa in cilja. Vse informacije vam razkrijemo v video vodičih, v povprečju pa tretma traja med 20 in 30 minut.

Ne, ampak je na začetku lahko neprijetna. Vse je odvisno od stopnje, vrste celulita, predela telesa in tudi same osebe. Ampak, maderoterapija se mora prilagoditi tako, da je masaža za osebo prijetna, hkrati pa da se z njo doseže željen cilj. Ta neprijetnost ponavadi po prvih tretmajih, dokler se ne razbijejo maščobni skupni, mine, kasneje pa lahko postane celo prijetna.

Možnost je, da se na začetku pojavijo modrice, ki pa po nekaj dneh izginejo. Zaradi tega je potrebno masažo prilagoditi, da se modrice ne pojavijo. Več nasvetov o tem dobite v naših video vsebinah.

Načeloma ne, je pa odvisno od cilja in tega, kakšen je način prehranjevanja pred terapijo. Vsekakor spodbujamo in zagovarjamo uživanje zdrave, nepredelane hrane, nikakor pa ne podpiramo kratkotrajnih nizkokaloričnih diet. 

Hej,

te morda zanima več o MaderoKit-u in maderoterapiji,
o tem kaj to je in kako deluje?

Klikni tukaj in si preberi več.

Želiš izkoristiti to super ponudbo,

ker že poznaš maderoterapijo in veš, kako zelo učinkovita je, predvsem pa se želiš končno znebiti celulita?