WRAP IT glinena obloga za stegna
15,9024,90 Select options
Akcija!

WRAP IT glinena obloga za stegna

15,9024,90

-20%

Razstrupljanje in razvajanje v enem! Glinena obloga za stegna kožo napne, tonizira, očisti ter spodbuja obnavljanje kožnih celic. 

Opis

Glina je učinkovito sredstvo za nego kože in deluje proti povešeni koži, saj jo vsebuje mnogo koristnih mineralov, kot so silicij, železo, magnezij, natrij in kalcij. Celulit je velikokrat posledica zakisanosti telesa, z glinenimi oblogami na stegnih pa glina absorbira številne škodljive toksine in umazanije – torej poskrbi za izločanje toksičnih snovi in odvečne vode, hkrati pa zagotovi lepši in bolj napet videz kože.

Tretmaje z glinenimi oblogami izvajajo različni saloni že vrsto let, saj se je izkazal za izredno učinkovitega, cena takšnega razvajanja pa se giblje med 40 in 60 euri na obisk.

Tretma glinene obloge v salonu.

 

Kako jo uporabljamo?

Glina je 100% naravna, brez predelave in konzervansov. 50-80 gramov gline prelijemo v razmerju 1:2 z mlačno vodo ter jo pustimo mirovati, da glina vpije tekočino – pomembno je, da ju ne mešamo! Pripravljeno glineno oblogo nato namažemo na predele s celulitom oziroma na stegna v tankem sloju ter ta predel ovijemo z bombažnimi povoji ali kuhinjsko folijo. Tretma pustimo delovati med 20 in 40 minut.

 

Po končanem tretmaju odstranimo ovoj. Ker je glina nase vezala vse toksine in ostalo umazanijo, jo zavržemo v koš. Nato še skoči pod tuš in se fino operi. 🙂

Takšno razvajanje si privoščimo enkrat tedensko, razlika v koži pa se začne pojavljati po petih tretmajih.

 

NAMIG: Sami glineni oblogi lahko dodamo tudi kakšna eterična olja ali začimbe (kava, ingver, cimet, sivka,…).

 

Glinene obloge so torej super tretmaji za nego kože in zmanjšanja “pomarančne kože” oziroma celulita. Vseeno pa je potrebno razumeti, da se samo z glineno oblogo ne moremo znebiti celulita. Še vedno imajo tukaj velik vpliv prehrana, življenski slog, najbolj učinkovita pa se je anticelulitna masaža. Z glinenimi oblogami pa lahko postopek odstranitve celilita pohitrimo, saj kot že omenjeno, nase veže škodljive toksine, glina pa bo zaradi koristnih mineralov na koži ustvarila zdrav videz in sijaj, jo tonizirala ter spodbudila obnavljanje kožnih celic.

Zapomnimo si – ne glede na postavo, bo lepa in negovana koža vedno zasenčila vse pomankljivosti. Namreč še tako lepa in čvrsta zadnjica in stegna ne bodo nikoli prišle do izraza, če bo koža nečista, lisasta in izsušena.

 

TEŽA: 500g (za 8-10 tretmajev)

SESTAVINE: Grey Clay

OPOZORILO: Ni primerno za oralno uporabo.

Dodatne informacije

Paket

Samo glina, Glina + 1x Bombažni povoj (8cm x 10m), Glina + 2x Bombažni povoj (8cm x 10m), Glina + 3x Bombažni povoj (8cm x 10m)