Košarica

MaderoKit © Copyright 2021 - Vse pravice pridržane.

Maderoterapija - kar od doma!

MaderoKit vsebuje vse, kar potrebuješ za uspešno izvajanje maderoterapije od doma.

MaderoKit®

Kaj ponuja? Komplet za uspešno odpravljanje celulita kar od doma je premišljeno sestavljen iz vseh komponent, ki jih potrebujete za doseganje rezultatov:

  • 👉🏻 4-delnega PREMIUM seta valjčkov iz bukovega lesa - Narejeni v Sloveniji!
  • 👉🏻 Masažno anti-celulitno mandljevo olje (50ml)
  • 👉🏻 Video predstavitve o maderoterapiji
  • 👉🏻 Video tečaji za uporabo maderoterapije na različnih delih telesa
  • 👉🏻 DARILO - prenosljiva torba za shranjevanje valjčkov
  • 👉🏻 DARILO - priročnik (48 strani) priznanega slovenskega osebnega trenerja o prehrani in vadbi od doma

Cena: 149 eur

+ BREZPLAČNA DOSTAVA
ob plačilu po predračunu, preko PayPala ali s karticami.

POZOR! Samo profesionalni valjčki niso dovolj!

Je skrivnost morda v kakšni skrivni kremici? Ne!

Pravilni izdelki so ključni za uspeh, še bolj ključna pa je prava tehnika gibov! Zato smo sestavili idealen paket - najboljši izdelki in dostop do video vaj za pravilno izvajanje maderoterapije kar od doma.

Do našega uporabniškega vmesnika, na katerem se nahajajo informacije o maderoterapiji, predstavitev valjčkov in seveda video vaje lahko dostopate iz svojega mobilnega telefona, tablice ali računalnika!

Z MaderoKit-om prejmete vse, da boste lahko z maderoterapijo začeli kar takoj.

V primeru vprašanj pa dobite iz naše strani tudi vso podporo.

Zagotovo ste že slišali za maderoterapijo.

 

Medtem ko za nobeno stvar v "beauty" kategoriji ne moremo 100% garantirati da deluje, je to pri maderoterapiji povsem drugače. Namreč znanstveno dokazano je, da se z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijajo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke. Iz maščobne celice se sprosti maščoba, ki zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, kateri postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešena limfna drenaža, zaradi česar se videz tkiva izboljša.

To je le nekaj primerov rezultatov. Le teh je v našem portfoliju še mnogo več!

POZOR! Zgoraj objavljene slike so dejansko realne slike in nikakor niso obdelane v Photoshopu! Doseženi rezultati se lahko od osebe do osebe razlikujejo.

Adijo celulit!
Samo 20 minut, vsak drugi dan.
V kopalnici, spalnici ali dnevni sobi.
Maderoterapija kar od doma.

Mnenja strank

Za koga je MaderoKit primeren?

MaderoKit je primeren za vsakoga, ki se je že ali se še ni srečal z maderoterapijo. Zraven valjčkov dobite tudi VIDEO vodič, kako si na pravilen način doma izvajati tretmaje, kot tudi našo podporo - brezplačen video klic ter redne nasvete v skupini.

Naši valjčki so primerni tako za domačo uporabo kot za nudenje storitev.

FAQ

Vse je že v paketu - valjčki, olje in navodila. Dodatno potrebujete le še povezavo do interneta in napravo (računalnik, mobilni telefon) za ogled video vodičev. Ob nakupu vam pošljemo tudi dostop do vašega uporabniškega računa, kjer boste lahko dostopali do vseh video vsebin.

Napredek je odvisen od osebe same. Odvisno je tako od dela telesa, tipa in količine maščobe, rednosti izvajanja tretmaja kot tudi načina izvedbe tretmaja. Ampak v povprečju so manjše spremembe vidne po petem tretmaju, večje pa po desetem.

Tudi tukaj je odvisno od dela telesa in cilja. Vse informacije vam razkrijemo v video vodičih, v povprečju pa tretma traja med 20 in 30 minut.

Ne, ampak je na začetku lahko neprijetna. Vse je odvisno od stopnje, vrste celulita, predela telesa in tudi same osebe. Ampak, maderoterapija se mora prilagoditi tako, da je masaža za osebo prijetna, hkrati pa da se z njo doseže željen cilj. Ta neprijetnost ponavadi po prvih tretmajih, dokler se ne razbijejo maščobni skupni, mine, kasneje pa lahko postane celo prijetna.

Možnost je, da se na začetku pojavijo modrice, ki pa po nekaj dneh izginejo. Zaradi tega je potrebno masažo prilagoditi, da se modrice ne pojavijo. Več nasvetov o tem dobite v naših video vsebinah.

Načeloma ne, je pa odvisno od cilja in tega, kakšen je način prehranjevanja pred terapijo. Vsekakor spodbujamo in zagovarjamo uživanje zdrave, nepredelane hrane, nikakor pa ne podpiramo kratkotrajnih nizkokaloričnih diet. 

Imaš vprašanje?

Zate smo na voljo na info@maderokit.com, instagram profilu @maderokit,

Facebook strani MaderoKit ali nas pokliči na 041 555 106.

Edina 100% naravna metoda,
ki učinkuje pri odpravi celulita!