Košarica

MaderoKit © Copyright 2021 - Vse pravice pridržane.

Naroči MaderoKit zdaj in prejmi
10 € popust!

Ta popust poteče čez:

MaderoKit®

Kaj ponuja? Komplet za uspešno odpravljanje celulita kar od doma je premišljeno sestavljen iz vseh komponent, ki jih potrebujete za doseganje rezultatov:

  • 👉🏻 4-delnega PREMIUM seta valjčkov iz bukovega lesa - Narejeni v Sloveniji!
  • 👉🏻 Masažno anti-celulitno mandljevo olje (50ml)
  • 👉🏻 Video predstavitve o maderoterapiji
  • 👉🏻 Video tečaji za uporabo maderoterapije na različnih delih telesa
  • 👉🏻 DARILO - prenosljiva torba za shranjevanje valjčkov
  • 👉🏻 DARILO - priročnik (48 strani) priznanega slovenskega osebnega trenerja o prehrani in vadbi od doma

Cena: 149 139 eur

+ BREZPLAČNA DOSTAVA
ob plačilu po predračunu, preko PayPala ali s karticami.

MaderoKit niso samo valjčki.

MaderoKit je celota za uspešno odpravljanje celulita z maderoterapijo kar od doma!

Za uspeh je pomembna prava tehnika gibov! Zato smo v MaderoKit vključili tudi video vaje in opise za pravilno izvajanje maderoterapija na stegnih, zadnjici, rokah in  trebuhu. V primeru vprašanj pa dobite iz naše strani tudi vso podporo.

Do našega uporabniškega vmesnika lahko dostopate iz svojega mobilnega telefona, tablice ali računalnika!

Z MaderoKit-om prejmete vse, da boste lahko z maderoterapijo začeli kar takoj.

 

Mnenja strank

FAQ

Vse je že v paketu - valjčki, olje in navodila. Dodatno potrebujete le še povezavo do interneta in napravo (računalnik, mobilni telefon) za ogled video vodičev. Ob nakupu vam pošljemo tudi dostop do vašega uporabniškega računa, kjer boste lahko dostopali do vseh video vsebin.

Napredek je odvisen od osebe same. Odvisno je tako od dela telesa, tipa in količine maščobe, rednosti izvajanja tretmaja kot tudi načina izvedbe tretmaja. Ampak v povprečju so manjše spremembe vidne po petem tretmaju, večje pa po desetem.

Tudi tukaj je odvisno od dela telesa in cilja. Vse informacije vam razkrijemo v video vodičih, v povprečju pa tretma traja med 20 in 30 minut.

Ne, ampak je na začetku lahko neprijetna. Vse je odvisno od stopnje, vrste celulita, predela telesa in tudi same osebe. Ampak, maderoterapija se mora prilagoditi tako, da je masaža za osebo prijetna, hkrati pa da se z njo doseže željen cilj. Ta neprijetnost ponavadi po prvih tretmajih, dokler se ne razbijejo maščobni skupni, mine, kasneje pa lahko postane celo prijetna.

Možnost je, da se na začetku pojavijo modrice, ki pa po nekaj dneh izginejo. Zaradi tega je potrebno masažo prilagoditi, da se modrice ne pojavijo. Več nasvetov o tem dobite v naših video vsebinah.

Načeloma ne, je pa odvisno od cilja in tega, kakšen je način prehranjevanja pred terapijo. Vsekakor spodbujamo in zagovarjamo uživanje zdrave, nepredelane hrane, nikakor pa ne podpiramo kratkotrajnih nizkokaloričnih diet. 

Imaš vprašanje?

Zate smo na voljo na info@maderokit.com, instagram profilu @maderokit,

Facebook strani MaderoKit ali nas pokliči na 041 555 106.

Reci "Adijo celulit"
tudi ti in izkoristi posebno ponudbo ter prejmi
10€ popust!