Košarica

MaderoKit © Copyright 2021 - Vse pravice pridržane.

Na kratko o nas...

Smo Slovensko podjetje, ki že od leta 2013 nudi trgu izdelke, ki rešujejo težave. Ob rasti trenda Maderoterapije smo tako s strani strank, kot ponudnikov storitev v salonih ugotovili, da je povpraševanja o tej storitvi mnogo več, ko pa je možna stopnja izvedenih terapij.

Ker je Maderoterapija popolnoma naravna, neboleča metoda oblikovanja telesa, kjer ni potrebnega naprednega znanja ter tudi med samo izvedbo ni možno, da pride do večjih poškodb (razen nekaj modric, ki lahko nastanejo zaradi trenja med valjčkanjem in kožo, ter je to popolnoma normalno) in ker so se na trgu pojavili paketi, ki ne vsebujejo vseh elementov za zagotovitev uspeha, smo oblikovali MaderoKit – vse, kar potrebujete za izvedbo maderoterapije kar od doma.

Od januarja 2022 je “MaderoKit” po EUIPO registrirana blagovna znamka.

anna-carolina
Ključen element
1

Naša dežela Slovenija je znana po prvovrstnem lesu in kakovostnih izdelkih iz lesa. Prav zato smo v tem koraku iskali lokalne obrtnike, s katerimi smo izoblikovali valjčke, ki se po kakovosti kosajo tistim, kot jih uporabljajo v lepotnih salonih.

Ključen element
2

Po povezavi z izdelovalci lesenih valjčkov smo želeli zraven strankam ponuditi še video navodila za pravilno izvajanje samo-maderoterapije, ter tako zagotoviti uspeh. Povezali smo se z eno najboljših maderoterapevtk v Braziliji (ja, iz dežele od koder so znani po najlepših ritkah in od koder tudi maderoterapija izvira) Anno Carolino, ter posneli enostavne, step-by-step video vodiče, da boš celoten postopek pravilno lahko izvajala kar od doma.

Ključen element
3

Naravno, anti-celulitno olje, ki ne samo lajša samo izvedbo maderoterapije, manjša trenje, neguje vaše valjčke (saj les diha in ga je potrebno negovati) ampak tudi hrani vašo poškodovano kožo, jo nahrani poživi ter navlaži.

Ključen element
4

Nasveti, navodila in usmeritve. Četrti ključen element je podpora, ki jo imate tekom izvajanje terapij, kot tudi motivacija.

MaderoKit je postal več kot le komplet za samo-maderoterapijo!

Zaradi zadovoljstva naših strank, povpraševanja in želj, da ponudimo še več dobrih izdelkov, ki dajejo rezultate in navdušujejo. Želja strank smo poslušali in v našo ponudbo dodali več izdelkov, kot so gline in pilingi za nego kože.