Košarica

V primeru vprašanj smo na voljo na info@maderokit.com ali 041 555 106

MaderoKit © Copyright 2021 - Vse pravice pridržane.

"Končno sem se po 10 letih znebila celulita! 😍"

🙍🏻‍♀️ Klavdija Č., MaderoKit uporabnica

MaderoKit - VSE KAR POTREBUJEŠ ZA ANTICELULITNO MASAŽO KAR OD DOMA!

Tudi tebi lahko uspe! Predstavljamo ti popoln komplet, ki ti bo pomagal pri odstranitvi celulita in učvrstitvi telesa, sestavljen iz lesenih valjčkov, kot jih uporabljajo v salonih, anticelulitnega olja in video predstavitve za učinkovito uporabo kompleta.

☘️ 100% Naravno

✋🏻 Brez stranskih učinkov

🤗 Primerno za vsakogar

Zagotovo si že slišala za maderoterapijo.

Maderoterapija je starodavna oblika anticelulitne masaže iz Brazilije, katero izvajamo s posebno oblikovanimi lesenimi pripomočki (kot so valjčki in lopatice). Ob pravilni izvedbi so prvi rezultati vidni nekje med 5 in 10 tretmajih, s to neinvazivno izvedbo pa bi na naraven način dosegli občutno bolj čvrsto kožo, manj celulita ter celo dvig zadnjice.

Medtem ko za nobeno stvar v "beauty" kategoriji ne moremo 100% garantirati da deluje, je to pri maderoterapiji povsem drugače. Namreč znanstveno dokazano je, da se z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijajo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke. Iz maščobne celice se sprosti maščoba, ki zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, kateri postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešena limfna drenaža, zaradi česar se videz tkiva izboljša.

Enostavna razlaga: Zaradi pritiska se celulit razbije in zato postane ta predel bolj gladek.

Maderoterapija ti lahko pomaga preoblikovati stegna, zadnjico, trebuh in roke.

Top storitev v lepotnih salonih.

Zaradi svojega učinkovitega delovanja in hitrih rezultatov je Maderoterapija v zadnjih letih postala ena izmed najbolj priljubljenih storitev v lepotnih salonih. Edina njena slabost pa je prav cena, saj se cena enega tretmaja giblje med 25 in 35 eur, zaželjeno pa je vsaj 10 tretmajev.

Zato smo razvili rešitev - komplet za izvajanje samo-maderoterapije kar od doma! MaderoKit je izjemno preprost za uporabo in prav zaradi tega primeren za vsakoga, ki se je že ali se še ni srečal z maderoterapijo. V paket smo dodali set 4 lesenih valjčkov, ki so enaki tistim, ki jih uporabljajo v salonih, anticelulitno olje za lažje masiranje ter VIDEO navodila, kako na pravilen način izvajati maderoterapijo.

Spodaj je prikaz, kako enostavno izgleda samo-maderoterapija.

Spoznaj skrivnost MaderoKit-a

Popoln komplet, ki ti bo pomagal pri odstranitvi celulita in učvrstitvi telesa, sestavljen iz 4 najbolj učinkovitih valjčkov iz bukovega lesa, ki so narejeni v Sloveniji. Vsak valjček služi svojemu namenu in se uporablja v določenem zaporedju.

Valjčki so enake oblike in kvalitete, kot jih maserke uporabljajo v lepotnih salonih.

 1. Valjček - št 1: Ogreje kožo, prebudi limfni sistem in krvni obtok.
 2. Valjček - št 2: Namenjen za razbijanje celulita in maščobne blazinice.
 3. Lopatica - št 3: Igra zelo pomembno vlogo, uporablja se med vsakim valjčkom, saj oblikuje telo in odstranjuje toksine.
 4. Valjčki na mreži - št 4: Z njim dosežemo tudi nedostopne dele, saj vibrira po celotni površini.
 5. Masažno anti-celulitno olje: 100% naravno mandljevo olje, za negovanje kože. Kožo nahrani, poživi ter navlaži.

Samo profesionalni valjčki pa niso dovolj!

Je skrivnost morda v kakšni skrivni kremici? Ne!

Pravilni izdelki so ključni za uspeh, še bolj ključna pa je prava tehnika gibov! Zato smo sestavili idealen paket - najboljši izdelki in dostop do video vaj, kjer smo skupaj z eno najboljših maderoterapevtk iz Brazilije (dežele, od koder so znani po lepih ritkah) podrobno predstavili postopek za pravilno izvajanje maderoterapije kar od doma.

Do našega uporabniškega vmesnika, na katerem se nahajajo informacije o maderoterapiji, predstavitev valjčkov in seveda video vaje lahko dostopaš iz svojega mobilnega telefonatablice ali računalnika!

Z MaderoKit-om prejmeš vse, da boš lahko z maderoterapijo začela kar takoj.

V primeru vprašanj pa dobiš iz naše strani tudi vso podporo.

Ali maderoterapija dejansko deluje?

To je le nekaj primerov rezultatov. Le teh je še mnogo več!

POZOR! Zgoraj objavljene slike so dejansko realne slike in nikakor niso obdelane v Photoshopu! Doseženi rezultati se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Včasih se rezultati vidijo že po 5. izvajanjih, včasih pa je potrebno tudi 10 ali več.

MaderoKit®

 • 👉🏻 4-delnega PREMIUM seta valjčkov iz bukovega lesa - Narejeni v Sloveniji!
 • 👉🏻 Masažno anti-celulitno mandljevo olje (50ml)
 • 👉🏻 Video predstavitve o maderoterapiji
 • 👉🏻 Video tečaji za uporabo maderoterapije na različnih delih telesa
 • 👉🏻 DARILO - prenosljiva torba za shranjevanje valjčkov
 • 👉🏻 DARILO - priročnik (48 strani) priznanega slovenskega osebnega trenerja o prehrani in vadbi od doma

POHITI! Na zalogi le še 9 kompletov!

Cena: 149 eur

+ BREZPLAČNA DOSTAVA
ob plačilu po predračunu, preko PayPala ali s karticami.

FAQ

Vse je že v paketu - valjčki, olje in navodila. Dodatno potrebujete le še povezavo do interneta in napravo (računalnik, mobilni telefon) za ogled video vodičev. Ob nakupu vam pošljemo tudi dostop do vašega uporabniškega računa, kjer boste lahko dostopali do vseh video vsebin.

Napredek je odvisen od osebe same. Odvisno je tako od dela telesa, tipa in količine maščobe, rednosti izvajanja tretmaja kot tudi načina izvedbe tretmaja. Ampak v povprečju so manjše spremembe vidne po petem tretmaju, večje pa po desetem.

Tudi tukaj je odvisno od dela telesa in cilja. Vse informacije vam razkrijemo v video vodičih, v povprečju pa tretma traja med 20 in 30 minut.

Ne, ampak je na začetku lahko neprijetna. Vse je odvisno od stopnje, vrste celulita, predela telesa in tudi same osebe. Ampak, maderoterapija se mora prilagoditi tako, da je masaža za osebo prijetna, hkrati pa da se z njo doseže željen cilj. Ta neprijetnost ponavadi po prvih tretmajih, dokler se ne razbijejo maščobni skupni, mine, kasneje pa lahko postane celo prijetna.

Možnost je, da se na začetku pojavijo modrice, ki pa po nekaj dneh izginejo. Zaradi tega je potrebno masažo prilagoditi, da se modrice ne pojavijo. Več nasvetov o tem dobite v naših video vsebinah.

Načeloma ne, je pa odvisno od cilja in tega, kakšen je način prehranjevanja pred terapijo. Vsekakor spodbujamo in zagovarjamo uživanje zdrave, nepredelane hrane, nikakor pa ne podpiramo kratkotrajnih nizkokaloričnih diet. 

Mnenja strank

Adijo celulit!
Samo 20 minut, vsak drugi dan!
V kopalnici, spalnici ali dnevni sobi.
Kjerkoli.

Imaš vprašanje?

Zate smo na voljo na info@maderokit.com, instagram profilu @maderokit,

Facebook strani MaderoKit ali nas pokliči na 041 555 106.