Site Overlay

O nas

Smo Slovensko podjetje, ki že od leta 2013 nudi trgu izdelke, ki rešujejo težave. Ob rasti trenda Maderoterapije smo tako s strani strank, kot ponudnikov storitev v salonih ugotovili, da je povpraševanja o tej storitvi mnogo več, ko pa je možna stopnja izvedenih terapij.

Ker je Maderoterapija popolnoma naravna, neboleča metoda oblikovanja telesa, kjer ni potrebnega naprednega znanja ter tudi med samo izvedbo ni možno, da pride do večjih poškodb (razen nekaj modric, ki lahko nastanejo zaradi trenja med valjčkanjem in kožo) in ker so se na trgu pojavili paketi, ki ne vsebujejo vseh elementov za zagotovitev uspeha, smo oblikovali MaderoKit – vse, kar potrebujete za izvedbo maderoterapije kar od doma.

 

Prvi ključen element MaderoKit-a

Naša dežela Slovenija je znana po prvovrstnem lesu in kakovostnih izdelkih iz lesa. Prav zato smo v tem koraku iskali lokalne obrtnike, s katerimi smo izoblikovali valjčke, ki se po kakovosti kosajo tistim, kot jih uporabljajo v lepotnih salonih.

 

Drugi ključen element MaderoKit-a

Po povezavi z izdelovalci lesenih valjčkov smo želeli zraven strankam ponuditi še video navodila za pravilno izvajanje samo-maderoterapije, ter tako zagotoviti uspeh. Povezali smo se z eno najboljših maderoterapevtk v Braziliji (ja, iz dežele od koder so znani po najlepših ritkah in od koder tudi maderoterapija izvira) Anno Carolino, ter posneli enostavne, step-by-step video vodiče, da boš celoten postopek pravilno lahko izvajala kar od doma.

 

Tretji ključen element MaderoKit-a

Naravno, anti-celulitno olje, ki ne samo lajša samo izvedbo maderoterapije, manjša trenje, neguje vaše valjčke (saj les diha in ga je potrebno negovati) ampak tudi hrani vašo poškodovano kožo, jo nahrani poživi ter navlaži.

 

Četrti ključen element MaderoKit-a

Nasveti, navodila in usmeritve. Tretji ključen element je podpora, ki jo imate tekom izvajanje terapij, kot tudi motivacija.

Košarica
There are no products in the cart!
0